Βρώμικα μυστικά! 19 κόλπα που δεν θέλουν να μάθετε οι διαρρήκτες

Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που δεν θα ήθελαν να μάθετε οι διαρρήκτες. Άλλωστε αυτό θα τους δυσκόλευε τη ζωή.





Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που δεν θα ήθελαν να μάθετε οι διαρρήκτες. Άλλωστε αυτό θα τους δυσκόλευε τη ζωή. Κάντε κλικ και μάθετε πώς μπορείτε να τους αιφνιδιάσετε και να φανείτε εσείς εξυπνότεροι από εκείνους.

Μπειτε στο μυαλο του κλεφτη


Οι κλέφτες καταλαβαίνουν αμέσως εάν λείπετε από το σπίτι μέρες. Υπάρχουν κάποια σημάδια που σας προδίδουν, όπως το γεγονός ότι τα φώτα είναι μονίμως σβηστά. Θα ήταν καλή ιδέα να αφήνετε κάποια φώτα αναμμένα και να ζητήσετε από κάποιο γείτονα που εμπιστεύεστε να έχει το νου του. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να ζητήσετε από κάποιον να μένει στο σπίτι σας ενώ λείπετε

Αφροντιστος κηπος


Ακόμη ένας λόγος για να κλαδέψετε αυτούς τους θάμνους που έπνιξαν τα πάντα: ο αφρόντιστος κήπος δείχνει ότι είστε λίγο τεμπέληδες και ίσως δεν παίρνετε και τόσο στα σοβαρά την ασφάλειά σας. Επιπλέον, προσέξτε να μην υπάρχουν ψηλοί θάμνοι και δέντρα κοντά σε παράθυρα γιατί οι κλέφτες θα τα χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι σας.
Τοποθετηστε καμερες σε εμφανη σημεια


Είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε κάμερες στο σπίτι σας ειδικά εάν μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή. Τοποθετήστε μια κρυφή κάμερα και μια άλλη σε εμφανές σημείο ώστε να ξέρουν οι κλέφτες ότι τους παρακολουθείτε.

Τοποθετηστε περισσοτερα φωτα


Τα σημεία που δεν είναι επαρκώς φωτισμένα διευκολύνουν τους κλέφτες να ρίξουν μια ματιά χωρίς να τους δείτε. Εάν είναι δυνατό, τοποθετήστε φώτα με ανιχνευτή κίνησης στις εισόδους. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για ένα κλέφτη από τον αιφνιδιάσετε φωτίζοντάς τον!
Μην φευγετε ποτε χωρις να κλειδωσετε


Μήπως είστε από αυτούς που επειδή πετάγονται μέχρι τη γωνία και θα γυρίσουν αμέσως αφήνετε την πόρτα ξεκλείδωτη; Τι μπορεί να συμβεί σε 15-20 λεπτά, σωστά; Καμιά φορά ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για να μπει κάποιος και να σας πάρει κάποια πολύτιμα αντικείμενα.
Σκεφτειτε εξυπνα


Οι κλέφτες μισούν τα σκυλιά και το καλό για εκείνους είναι ότι εσείς δεν έχετε σκύλο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μεγάλο μπολ για φαγητό σκύλου, μερικά παιχνίδια και μια πινακίδα που να λέει "Προσοχή σκύλος" και καταφέρατε να τους ξεγελάσετε.
Αναγνωριστικες κινησεις


Πολύ συχνά οι κλέφτες προσπαθούν να αποκτήσουν εικόνα του εσωτερικού του σπιτιού σας καθώς και των αντικειμένων που μπορεί να τους ενδιαφέρουν παριστάνοντας τους κούριερ ή τους τεχνικούς. Μην αφήνετε κανέναν που σας φαίνεται ύποπτος να μπει μέσα στο σπίτι σας
Πολυτιμα αντικειμενα σε κοινη θεα


Ποτέ μην αφήνετε κοσμήματα ή πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να τα επιβλέπετε ή στον κήπο. Αυτοί οι αμέριμνοι περαστικοί μπορεί να είναι και ληστές
Το μπανιο: ενας αδύναμος κρικος


Μπορεί να φανείτε ενδεχομένως λίγο αγενής αλλά καλύτερα να μην επιτρέψετε σε οποιονδήποτε τεχνικό που ήρθε για κάποια επισκευή στο σπίτι σας να χρησιμοποιήσει το μπάνιο σας. Σύμφωνα με ειδικούς, οι διαρρήκτες συχνά χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να απασφαλίσουν τα παράθυρα τα οποία αργότερα θα χρησιμοποιήσουν για να μπουν ανενόχλητοι.
Κρυψτε το συστημα συναγερμου


Όταν βάλετε συναγερμό βεβαιωθείτε ότι το πάνελ είναι σε σημείο που δεν φαίνεται πολύ. Υπάρχουν κάποιες φορές που ίσως ξεχάσετε να τον οπλίσετε και δεν θέλετε να το γνωρίζουν όλοι, σωστά;

Ταξιδεψτε εξυπνα


Προσπαθήστε να μειώσετε όσο γίνεται τα οποιαδήποτε σημάδια που θα βοηθήσουν τους κλέφτες να καταλάβουν ότι λείπετε. Εάν είστε συνδρομητές σε εφημερίδα, ζητήστε από τους γείτονές σας να τις μαζεύουν ή ζητήστε από την εταιρεία να μην σας τις παραδίδει όσο λείπετε.
Μην κρυβετε το κλειδι στον κηπο


Μην υπερηφανεύεστε ότι φυλάτε το κλειδί σας κάτω από το χαλάκι της πόρτας ή κάτω από μεγάλες πέτρες στον κήπο σας. Ακόμη κι ο πιο κουτός κλέφτης θα ψάξει πρώτα στα συγκεκριμένα σημεία. Σκεφτείτε έξυπνα και δώστε τα κλειδιά καλύτερα σε φίλους ή στους γείτονές σας.

Ασφαλιστε ολες τις εισοδους


Μήπως ξοδέψατε μια περιουσία για να τοποθετήσετε την καλύτερη πόρτα ασφαλείας κι αφήσατε την πίσω είσοδο αφύλακτη; Επειδή εσείς χρησιμοποιείτε πιο συχνά την μπροστινή είσοδο αυτό δεν σημαίνει ότι και ο κλέφτης θα ακολουθήσει το παράδειγμά σας.

Πεταξτε τις αδειες συσκευασιες


Μήπως αγοράσατε πρόσφατα μια ολοκαίνουργια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη τελευταίας τεχνολογίας; Βεβαιωθείτε ότι δεν πετάξατε τη συσκευασία όπου να 'ναι γιατί μπορεί να δελεάσετε τους κλέφτες. Φροντίστε να καλύπτετε πάντα τις συσκευασίες με κάτι άλλο πριν τις πετάξετε.

Κρυψτε τα τιμαλφη σε ασφαλες μερος


Μην κρύβετε τα τιμαλφή σας στο συρτάρι με τα εσώρουχα ή στα ντουλάπια της κουζίνας όπου είναι βέβαιο ότι θα ψάξουν οι κλέφτες. Προτιμήστε το παιδικό δωμάτιο ή την αποθήκη που δεν είναι τόσο συνηθισμένα σημεία.
Εντοπιστε τις πιθανες προσβασεις


Μερικά από τα σημεία που προτιμούν οι κλέφτες είναι το παράθυρο πάνω από το νεροχύτη και τα παράθυρα του δευτέρου ορόφου. Φροντίστε να έχετε αυτά τα παράθυρα ασφαλισμένα τοποθετώντας συναγερμό ή αισθητήρες κίνησης.

Μην πιανετε κουβεντα με αγνωστους


Εάν εμφανιστεί στην πόρτα σας κάποιος επισκέπτης που δεν περιμένατε, μην ανοίξετε την πόρτα και μην πιάσετε συζήτηση. Το άτομο αυτό μπορεί να είναι διαρρήκτης ο οποίος ελέγχει την κατάσταση για να αποφασίσει εάν θα σας διαρρήξει στο μέλλον.
Μην παινευεστε


Φύγατε για διακοπές στην Καραϊβική και έχετε ενημερώσει όλα τα social media; Μόλις ανακοινώσατε σε όλο τον κόσμο ότι θα λείπετε από το σπίτι σας και χωρίς να γνωρίζετε ποιος μπορεί να το διαβάσει. Αν θέλετε να παινευτείτε για κάτι, κάντε το αλλά αφού γυρίσετε.
Μην αφήνετε εκτεθειμενα τα εργαλεια σας και τη σκαλα


Μην αφήνετε τη σκάλα και τα εργαλεία σας στον κήπο. Θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν οι κλέφτες για να μπουν στο σπίτι σας. Εάν δεν τα χρειάζεστε μαζέψτε τα και φυλάξτε τα στην αποθήκη.



ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

COMMENTS

SGFACILITIES

SGELECTRONICS

Όνομα

ΑΓΓΕΛΙΕΣ,39,ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,41,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,23,ΕΘΝΙΚΗ_ΑΣΦΑΛΕΙΑ,20,ΕΙΔΙΚΕΣ_ΔΥΝΑΜΕΙΣ,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,77,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,82,ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ_ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,22,ΙΕΠΥΑ,46,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,7,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,45,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,4,ΧΑΚΕΡ,17,
ltr
item
SAFEGUARDNEWS: Βρώμικα μυστικά! 19 κόλπα που δεν θέλουν να μάθετε οι διαρρήκτες
Βρώμικα μυστικά! 19 κόλπα που δεν θέλουν να μάθετε οι διαρρήκτες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbeJVfdl3DYQTOHwmvKOnmzyHoKhROUE7J6zq7bMJ_E4uG6DF_h6rtpU9u-5ie__bNo_RwvMbCz6hsfcqQtV1sxY1JPcsLKo8vbUsFBc2GAuxHV8i8ZDT2woTFVyr-ct4mC6_2FFrqmKZ_/s640/main_1471109323_9019117.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbeJVfdl3DYQTOHwmvKOnmzyHoKhROUE7J6zq7bMJ_E4uG6DF_h6rtpU9u-5ie__bNo_RwvMbCz6hsfcqQtV1sxY1JPcsLKo8vbUsFBc2GAuxHV8i8ZDT2woTFVyr-ct4mC6_2FFrqmKZ_/s72-c/main_1471109323_9019117.jpg
SAFEGUARDNEWS
https://www.safeguardnews.gr/2016/08/19.html
https://www.safeguardnews.gr/
https://www.safeguardnews.gr/
https://www.safeguardnews.gr/2016/08/19.html
true
1103217350549690572
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy