ATHENS ELECTRONIX 2018 2ο πανελλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι γεγονός.



Το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι γεγονός. Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που χάραξαν η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2016 και το συνέδριο SALONICA ELECTRONIX 2017, η ATHENS ELECTRONIX 2018 θα συνδυάσει τους θεσμούς του συνεδρίου και έκθεσης στον ίδιο χώρο. Η ATHENS ELECTRONIX 2018 θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΙΣ στον Παράδεισο Αμαρουσίου στην Αθήνα.

Η Athens Electronix εξελίσσεται! Πλέον, αναδιαμορφώνει το ύφος της και προσθέτει στον θεσμό της έκθεσης και τη διεξαγωγή συνεδρίου, καθιερώνοντας μία νέα τάση στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.
Για 2η χρονιά η Athens Electronix επιλέγει έναν άρτιο χώρο, συνυφασμένο με το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών που αρμόζει στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, και σας καλεί να παρευρεθείτε στο συνέδριο - έκθεση με θέμα τα συστήματα ασφαλείας και ψηφιακής τηλεόρασης που θα διεξαχθεί στις 3 & 4 Μαρτίου 2018 στο γνωστό αθηναϊκό πολιτιστικό χώρο Δαϊς, που βρίσκεται στην Οδό Μεσογείων 151 στο Μαρούσι.Η Athens Electronix 2018 φιλοδόξει να φιλοξενήσει στους χώρους της όλο τον τεχνικό κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Οι μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς θα δώσουν βροντερό παρόν είτε μέσω της φυσικής τους παρουσίας στο χώρος της έκθεσης είτε μέσω των ομιλιών τους, στο χώρο του αμφιθεάτρου.Η Athens Electronix που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, είναι ο μοναδικό event του 2018, που συνδυάζει τους κλάδους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, κάτι που την καθιστά ιδανική για τους επαγγελματίες τεχνικούς – εγκαταστάτες που δουλεύουν και με τους δύο χώρους. Οι επαγγελματίες επισκέπτες που θα καταφθάσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δεν θα βρουν ένα απλό project, αλλά ένα σύνθετο event με περίπου 70 ομιλίες και 65 εκθεσιακά περίπτερα.

Το πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ

Η Athens Electronix θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ, που βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην στην οδό Μεσογείων 151, εντός των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ.Η επιλογή του χώρου έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ικανό να «χωρέσει» όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Με κλιματισμό, Wi-Fi, και όλες τις απαραίτητες παροχές που απαιτεί ένα σύγχρονο συνέδριο τεχνολογίας, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας, χωρίς επιπλέον κόστος ή θυσίες. Ταυτόχρονα, διαθέτει υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και καθαριότητας, εύκολη πρόσβαση και άπλετο parking για όλους. Οι χώροι του, ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του, οι υπηρεσίες του αλλά και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του, το καθιστούν ένα από τα αξιολογότερα συνεδριακά κέντρα των Βορείων Προαστίων, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας, ενώ είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία των απαιτητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του.

Πώς θα λειτουργήσει η διοργάνωση

Η διοργάνωση θα λάβει μέρος σε δύο χώρους του πολιτιστικού κέντρου ΔΑΪΣ. Στο αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες, ενώ στον άλλο χώρο (κλειστό γήπεδο ΔΟΥΚΑ) θα πραγματοποιηθεί η έκθεση. Εκεί θα υπάρχουν «τυπικά» εκθεσιακά περίπτερα, όπου κατά τα τακτικά διαλείμματα των ομιλιών, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν στο συνέδριο, αλλά και να απολαύσετε τον πλούσιο μπουφέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τη Salonica Elecronix, στην Athens Electronix 2018 οι εταιρίες θα φέρουν προς επίδειξη και προϊόντα.

Ποιοι θα λάβουν μέρος

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρίες συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας και τηλεόρασης. Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει και θα συμμετάσχουν με ομιλίες και εκθεσιακά περίπτερα οι εταιρίες: akatos net, AMF Electronics, Artion Security, Astra Sat, Atlas Security, Automatic Alarm Systems, Axsat, Axxon Security, Βιοκάλ, CM Security, COSMOTE TV, Dais Sat, Data Consulting, Digital Innovations, Elecrosystems, EΡΤ, Eurobroadband/Datafast, FT Electronics, Grande Security, IASCOM, Ikusi Hellas, Keeper Group, Lemco, Mistral Electronics, Novatron Security, Rakson, RF Com, SAMBO Hellas, Shop 4 Security, Technohellas, Telergo – Comelit, Tronix και Ψηφιακή Τεχνολογία.

Επισκέπτες

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικά και υπηρεσίες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων - υπολογιστών. Τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρίες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμη και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, μπορούν να επωφεληθούν είτε τεχνικά είτε εμπορικά από την επίσκεψή τους στην Athens Electronix 2018. 
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικές ίνες, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κ.ά.

Ζωντανή μετάδοση 

Όλο το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming μέσω των site και των φόρουμ μας (digitaltvinfo.gr – satleo.gr – securityreport.gr) και τα link θα υπάρχουν διαθέσιμα και στις σελίδες μας στο facebook για όλους όσους δεν θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε το παρόν είτε από την Ελλάδα είτε από όλον τον κόσμο. Παράλληλα, μέσω διαδικτύου θα δοθεί η δυνατότητα στους απανταχού τηλεθεατές να προβούν σε διαδραστικές ερωταπαντήσεις.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο – Προεγγραφή

Η πρόσβαση στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του Συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή για όλους αυτούς που δεν φρόντισαν την ηλεκτρονική προεγγραφή τους.

COMMENTS

SGFACILITIES

SGELECTRONICS

Όνομα

ΑΓΓΕΛΙΕΣ,39,ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,41,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,23,ΕΘΝΙΚΗ_ΑΣΦΑΛΕΙΑ,20,ΕΙΔΙΚΕΣ_ΔΥΝΑΜΕΙΣ,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,77,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,82,ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ_ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,22,ΙΕΠΥΑ,46,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,7,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,45,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,4,ΧΑΚΕΡ,17,
ltr
item
SAFEGUARDNEWS: ATHENS ELECTRONIX 2018 2ο πανελλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης
ATHENS ELECTRONIX 2018 2ο πανελλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifcd5SRNSRL49aoMxbsAnhsWiCVTxC93ovrzyNMiS9I-U74DM_jXOlQDSCY4XtS0DUPFjZBadV1pABajrJioHl1PLm5qcE8WLXKNbyqto75B_nN4vnogsRn0NY1Uf7r1p0Bg8ik63FKDZ1/s640/30d1f851c90b4ea2793126cbcf954f61_XL.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifcd5SRNSRL49aoMxbsAnhsWiCVTxC93ovrzyNMiS9I-U74DM_jXOlQDSCY4XtS0DUPFjZBadV1pABajrJioHl1PLm5qcE8WLXKNbyqto75B_nN4vnogsRn0NY1Uf7r1p0Bg8ik63FKDZ1/s72-c/30d1f851c90b4ea2793126cbcf954f61_XL.jpg
SAFEGUARDNEWS
https://www.safeguardnews.gr/2018/02/athens-electronix-2018-2.html
https://www.safeguardnews.gr/
https://www.safeguardnews.gr/
https://www.safeguardnews.gr/2018/02/athens-electronix-2018-2.html
true
1103217350549690572
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy