Εγκαταστάθηκε σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι της Πύλου

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στο λιμάνι της Πύλου, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις του Διεθνούς Κώδικα Κώδικα ...



Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στο λιμάνι της Πύλου, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις του Διεθνούς Κώδικα Κώδικα για την Ασφάλεια των Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ISPS). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή του κώδικα ISPS είναι υποχρεωτική για λιμάνια που φιλοξενούν αλλοδαπούς επισκέπτες και κρουαζιερόπλοια.

Συγκεκριμένα, για την εφαρμογή του κώδικα στο λιμάνι της Πύλου ολοκληρώθηκαν οι εξής εργασίες:

• Περίφραξη της ζώνης ISPS με φορητά κιγκλιδώματα τύπου Jersay, με βάση από μπετόν και μεταλλικό πλαίσιο με πλέγμα.

• Εγκατάσταση ενός ενοποιημένου οικίσκου για την Ασφάλεια της Λιμενικής Εγκατάστασης, όπου θα βρίσκεται το γραφείο του Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης, το κέντρο ελέγχου των καμερών επιτήρησης και η μαγνητική πύλη ελέγχου των επιβατών.

• Ολοκληρωμένο σύστημα εποπτείας και επιτήρησης, αποτελούμενο από 6 κάμερες, λογισμικό καταγραφής και διακομιστή λειτουργίας, καταγραφής και διαχείρισης (server).

• Εγκατάσταση 3 αυτοφερόμενων τουαλετών (1 αντρών, 1 γυναικών και 1 ΑΜΕΑ).

Ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σε δήλωση του, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο Θεόδωρο Χαραμαρά και τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου για τη συμβολή τους, σημείωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που το λιμάνι της Πύλου θα φιλοξενεί πλέον με ασφάλεια επισκέπτες και πλοία. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις υποδομές μας προκειμένου να επιτευχθεί ο βασικός μας στόχος, που είναι η προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Πύλου-Νέστορος και συνδυαστικά η αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας και των υδατοδρομίων αποτελεί για την δημοτική αρχή προτεραιότητα, καθώς θα μπορούσαν να αποβούν καίριας σημασίας για την περιοχή μας. Παράλληλα προωθούμε την προβολή με κάθε μέσο ολόκληρου του θαλάσσιου μετώπου του δήμου (λιμάνι Κορώνης, λιμάνι Μεθώνης, λιμένας Φοινικούντας) καθώς θα τονώσει τη δυναμική πορεία που αναμένεται να έχει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος τα επόμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θεόδωρος Χαραμαράς σημείωσε:

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου, γιατί ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια του λιμανιού της Πύλου ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για ένα από το σύνολο των έργων που έχει προγραμματίσει το Λιμενικό Ταμείο για το λιμάνι μας».

eleftheriaonline.gr

COMMENTS

SGFACILITIES

SGELECTRONICS

Όνομα

ΑΓΓΕΛΙΕΣ,39,ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,41,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,23,ΕΘΝΙΚΗ_ΑΣΦΑΛΕΙΑ,20,ΕΙΔΙΚΕΣ_ΔΥΝΑΜΕΙΣ,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,77,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,82,ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ_ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,22,ΙΕΠΥΑ,46,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,7,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,45,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,4,ΧΑΚΕΡ,17,
ltr
item
SAFEGUARDNEWS: Εγκαταστάθηκε σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι της Πύλου
Εγκαταστάθηκε σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι της Πύλου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfQHq3LgyPbmoxPTjwmo7xiBk1EMVRi_pg0qSFQBUyoB_VimHq6rRDlSrTY9d0wYmkO8EGbmJAgc88-ZVo2YiaVLecEDha_OEnHfbcAhw-gq7RuTXTuJEzneOxYBKBGaCQyj0a79M1wDee/s640/36fd63aa557e6cf7be5bbcd94186bbdc_S.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfQHq3LgyPbmoxPTjwmo7xiBk1EMVRi_pg0qSFQBUyoB_VimHq6rRDlSrTY9d0wYmkO8EGbmJAgc88-ZVo2YiaVLecEDha_OEnHfbcAhw-gq7RuTXTuJEzneOxYBKBGaCQyj0a79M1wDee/s72-c/36fd63aa557e6cf7be5bbcd94186bbdc_S.jpg
SAFEGUARDNEWS
https://www.safeguardnews.gr/2019/01/blog-post_14.html
https://www.safeguardnews.gr/
https://www.safeguardnews.gr/
https://www.safeguardnews.gr/2019/01/blog-post_14.html
true
1103217350549690572
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy